dissabte, 15 de gener del 2011

Presentació i finalitat d'aquest bloc

Aquest bloc està dissenyat amb la finalitat de recollir la història del barri de Can Baró (Barcelona) que anem trobant tant en llibres publicats, en documentació publicada a internet, com en documents originals, però sempre respectant els drets d'imatge i els de reproducció.

Les notícies que us donarem arribaran fins a la finalització de la Guerra Civil del segle XX. Per tant, poca cosa hi trobareu del 1939 cap aquí.

Evidentment començarem pel que és més fàcil, és a dir, l'obra ja publicada. A part de les obres temàtiques sobre el barri i rodalies, també picossarem d'altres obres menors donat que no es centren en el nostre camp d'estudi però que aporten dades interessants.

Però com que la vida és moviment, us donarem també enllaços a llocs on hi trobareu informació diversa de la vida quotidiana del nostre barri.

També esperem que ens doneu la vostra opinió o aportació als diferents apartats del bloc. La finalitat és aportar el màxim d'informació possible als usuaris que cerquin detalls d'aquest petit barri barceloní... però que no sempre ho havia estat.

1 comentari:

  1. Los datos de los que dispongo indican que Josep Manel Paschali i Sampere, primero y único Barón de San Luis, tuvo dos hijas, de una de las cuales, María Josepa Paschali de Pau, casada con Peer Van Oosterom (Tournay-Flandes-Bélgica/1700-1763) desciendo en línea directa. El título está siendo utilizado indebidamente (por estar vacante, tal como indicas) por Antonio de Fortuny Maynes, abogado de Marbella.

    ResponElimina